Pages Menu
Categories Menu

Praktijk

Openingstijden

De praktijk is op werkdagen geopend van 8.00 uur tot 12.30 uur, en van 14.00 uur tot 17.00 uur. .De praktijk is bereikbaar op nummer 043-4551212, en via email: huisartspraktijk.andriessen@ezorg.nl  .

Spreekuur

Er is dagelijks spreekuur, van maandag tot en met vrijdag, van 8.30 uur tot 10.30 uur. ‘s Middags is er spreekuur van 14.00 uur tot 16.00 uur.

Een consult duurt gewoonlijk ongeveer 15 minuten. Hierin kan 1 hulpvraag, of 2 korte vragen beantwoord worden. Heeft u meerdere vragen, of denkt u meer tijd nodig te hebben, geeft u dit dan aan de assistente door, als u belt voor een afspraak. De assistente kan dan meer tijd reserveren. Het is gebruikelijk dat de assistente informeert naar uw klacht. Dit is nodig om een inschatting te maken van de urgentie, en de benodigde tijd. Wij vragen hiervoor uw begrip.

Telefonischspreekuur

Hebt u vragen aan de huisarts, geeft u dit dan aan bij de doktersassistente. U wordt dan teruggebeld door de huisarts op het nummer dat u opgeeft. Bij voorkeur is dit een mobiel telefoonnummer. Meestal wordt u tussen 12 uur en 13 uur teruggebeld, of aan het eind van de dag.

Visites

Vraag uw visite voor dezelfde dag s.v.p. zo vroeg mogelijk, liefst voor 10 uur aan. De assistente zal beoordelen of een huisbezoek nodig is, of dat het beter is om naar de praktijk te komen. ( Daar zijn meer faciliteiten om u te onderzoeken of te behandelen). De visite vinden in principe plaats tussen 11 en 12.30 uur, en tussen 16-17 uur ( soms ook later).

Spoed

Voor spoedgevallen kunt de hele dag , van 8 tot 17 uur bellen met het gewone praktijknummer 043-4551212. Er volgt dan een keuzemenu. Als u daarna kiest voor optie 1, krijgt u direct een assistente aan de lijn. Deze werkwijze is conform de aanbevelingen van de Inspectie voor de Gezondheidszorg.

Huisartsen

Dokter Andriessen is aanwezig op maandag, woensdag en vrijdag. Dokter Erkens is aanwezig op dinsdag en donderdag. Het kan voorkomen dat u geholpen wordt door een huisarts in opleiding, omdat dokter Andriessen verbonden is aan de huisartsopleiding van de universiteit van Maastricht. Wanneer u niet wenst door de huisarts in opleiding geholpen te worden, kunt u dat aangeven als u een afspraak maakt.

Doktersassistenten

In de praktijk zijn meerdere doktersassistenten werkzaam. Ook kunt u met een stagiaire te maken krijgen. Zij maken afspraken voor het spreekuur, maar u kunt ook bij hen terecht met vragen, en voor het meten van de bloeddruk, meten van bloedsuiker, urineonderzoek, injecties, wratten aanstippen, oren uitspuiten, hechtingen verwijderen etc. Dit kan iedere werkdag, tussen 9.00 uur en 12.30 uur, en tussen 14.00 uur en 17.00 uur ( uitgezonderd de dinsdagmiddag). Graag even bellen voor u komt, om lang wachten te voorkomen.

Praktijkondersteuners

In de praktijk werken ook 3 praktijkondersteuners. Zij zijn gespecialiseerd in de begeleiding van ouderen, en behandeling van mensen met een chronische ziekte, zoals diabetes mellitus, COPD, hoge bloeddruk, of mensen met psychische klachten.

Klik hier om het toestemmingsformulier betreffende overdracht medische dossier te downloaden.