Pages Menu
Categories Menu

Apotheek

Bij de praktijk is ook een volwaardige apotheek gevestigd. Hier kunt u uw recepten bestellen en afhalen. Hebt u vragen over uw medicijnen, dan kunt hiermee bij de apotheekassistente terecht. Ze helpt u graag verder.

Openingstijden Apotheek

De openingstijden zijn van maandag tot en met vrijdag van 8.30 uur tot 12.30 uur en van 14.00 uur tot 17.00 uur. De apotheek is telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 10.30 uur tot 12.00 uur en van 15.00 uur tot 16.00 uur.

Herhaalmedicatie ligt 3 werkdagen na het bestellen voor u klaar.

Voor mensen die reeds in onze herhaalservice zitten, verandert er niet veel. Wanneer u iets nabestelt, moet u ook rekening houden dat u dit 3 werkdagen later kan ophalen.

Wanneer besteld (voor 12 uur)

Wanneer ophalen (na 15 uur)

Maandag

Donderdag

Dinsdag

Vrijdag

Woensdag

Maandag

Donderdag

Dinsdag

Vrijdag

Woensdag

Zaterdag

Donderdag 

Zondag

Donderdag

 

Bestelmogelijkheden
U kunt uw herhaalmedicatie gemakkelijk bestellen door op de onderstaande button te klikken.

Herhaal-recept online bestellen

Eerste uitgifte gesprek
Wanneer u een nieuw geneesmiddel, of een andere dosering van een geneesmiddel krijgt voorgeschreven, zult u daar van de apotheek-assistente enige uitleg bij krijgen. Dit is verplicht bij de aflevering. Op de nota vind u ook een tarief voor deze dienstverlening.

Spoedeisende recepten
Voor spoedeisende recepten buiten kantooruren belt u met de Dienstapotheek, gelegen bij  de huisartsenpost, bij het Zuyderland ziekenhuis, Henri Dunantstraat 5 te Heerlen, tel.: 045-5741004.


Mededeling 1
Vanaf 01-01-2020 is het niet meer mogelijk om contant af te rekenen in de apotheek en praktijk. Er kan gepind worden, en indien gewenst, kan een papieren factuur meegegeven worden. Wij vragen uw begrip en medewerking in deze.

Mededeling 2
Nieuwe veilige bestelmogelijkheid herhaalmedicatie: Onder het kopje “Apotheek” op deze website vind u de button “Herhaalrecepten online bestellen”. Door hierop te klikken, kunt uw herhaalmedicatie eenvoudig bestellen.

Contactgegevens

Voor spoedgevallen kunt de hele dag, van 8 tot 17 uur bellen met het gewone praktijknummer 043-4551212. Er volgt dan een keuzemenu. Als u daarna kiest voor optie 1, krijgt u direct een assistente aan de lijn.

Hoofdstraat 85
6281 BC Mechelen
043-4551212