Pages Menu
Categories Menu

Apotheek

Bij de praktijk is ook een volwaardige apotheek gevestigd. Hier kunt u uw recepten bestellen en afhalen. Hebt u vragen over uw medicijnen, dan kunt hiermee bij de apotheekassistente terecht. Ze helpt u graag verder. Herhaalrecepten kunnen, als ze vóór 12 uur worden aangevraagd, de volgende werkdag na 14 uur worden afgehaald. (Indien na 12 uur besteld, 1 dag later).

Openingstijden Apotheek

De openingstijden zijn van maandag tot en met vrijdag van 8.30 uur tot 12.30 uur , en van 14.00 uur tot 17.00 uur.

Bestelmogelijkheden
De apotheek heeft vanaf 01-01-2020 GEWIJZIGDE TELEFONISCHE BEREIKBAARHEID namelijk , van maandag tot en met vrijdag, s morgens van 10:30 tot 12 uur, en s middags van 15-16 uur. U kunt uw herhaalmedicatie gemakkelijk bestellen door op de onderstaande button te klikken.

Herhaal-recept online bestellen

Om de telefoonbelasting te beperken vragen we u vriendelijk of u de medicijn-aanvragen en andere vragen zo veel mogelijk per email aan ons te richten via email: apotheek.andriessen@ezorg.nl

Eerste uitgifte gesprek
Wanneer u een nieuw geneesmiddel, of een andere dosering van een geneesmiddel krijgt voorgeschreven, zult u daar van de apotheek-assistente enige uitleg bij krijgen. Dit is verplicht bij de aflevering. Op de nota vind u ook een tarief voor deze dienstverlening.

Spoedeisende recepten
Voor spoedeisende recepten buiten kantooruren belt u met de Dassenburchtapotheek, gelegen bij  de huisartsenpost, bij het Zuyderland ziekenhuis, Henri Dunantstraat 5 te Heerlen, tel.: 045-5741004.


Mededeling 1
Vanaf 01-01-2020 is het niet meer mogelijk om contant af te rekenen in de apotheek en praktijk. Er kan gepind worden, en indien gewenst, kan een papieren factuur meegegeven worden. Wij vragen uw begrip en medewerking in deze.

Mededeling 2
Vanaf 01-01-2020 is de telefonische bereikbaarheid van de apotheek gewijzigd: Het apotheek-telefoonnummer is alleen nog bereikbaar tussen 10:30 en 12 uur s morgens, en tussen 15 en 16 uur s middags. Dit in verband met de overige werkzaamheden van de assistentes. Wij vragen om uw begrip. Als alternatief bieden wij de mogelijkheid om uw herhaalmedicatie via deze web-site te bestellen: gemakkelijk, snel en veilig. Zie hieronder voor informatie hieromtrent.

Mededeling 3
Nieuwe veilige bestelmogelijkheid herhaalmedicatie: Onder het kopje “Apotheek” op deze website vind u de button “Herhaalrecepten online bestellen”. Door hierop te klikken, kunt uw herhaalmedicatie eenvoudig bestellen.